مراحل استفاده از CardiAid
در مواقع بحرانی هنگامی که شخصی را بصورت بیهوش و درازکشیده بر روی زمین میبینیم، ابتدا از امن بودن محل قرار گرفتن بیمار و خود مطمئن شده و سپس به آرامی شانههای بیمار را تکان داده و با پرسیدن سوال از او منتظر جواب میمانیم. اگر بیمار پاسخ داد او را در حالتی که در خطر نباشد قرار داده و درباره مشکلی که دارد از او سوال کرده و نیروهای امدادگر را خبر میکنیم و وضعیت بیمار را بصورت دائم چک میکنیم. اما در صورتی که بیمار پاسخ ندهد، درخواست کمک کرده و سپس مراحل زیر را دنبال میکنیم:
مرحله دوم: اگر بیمار نفس نمی کشید، از فردی برای آوردن دستگاه AED کمک گرفته و تا زمان رسیدن دستگاه CPR انجام می دهیم.
مرحله سوم: اگر در محل حادثه تنها هستیم، از طریق تلفن همراه و یا راه های ارتباطی دیگر اورژانس بیمارستان را مطلع می سازیم و درخواست کمک رسانی می کنیم.
مرحله چهارم: دستگاه CardiAid بصورت خودکار هنگامی که از داخل کاور خارج می شود، روشن می شود و سپس لازم است تا دستورات تصویری و صوتی AED را دنبال کنیم.
مرحله پنجم: لباس های بیمار را کنار زده تا به سینه شخص دسترسی داشته باشیم. در صورت نیاز از قیچی که همراه دستگاه CardiAid است، برای پاره کردن لباس بیمار استفاده می کنیم.
مرحله ششم: الکترودها را از بسته بندی خارج می کنیم.
مرحله هفتم: نوار روی الکترود اول را کنده و مطابق شکل روی آن، بر روی سینه بیمار می چسبانیم.
مرحله هشتم: مرحلهی هفتم را برای الکترود دوم تکرار می کنیم.
مرحله نهم: پس از قرار دادن الکترودها بر روی بدن بیمار دستگاه بلافاصله شروع به بررسی ریتم قلبی می کند و از این لحظه به بعد نباید با بیمار هیچگونه تماسی داشت چراکه باعث بوجود آمدن خطا می شود.
مرحله دهم: اگر نیاز به شوک الکتریکی باشد، دستگاه امدادگر را مطلع می سازد و با توجه به مدل دستگاه بصورت خودکار و یا بعد از فشردن دکمه توسط امدادگر، شوک الکتریکی اعمال می شود.
مرحله یازدهم: دستگاه به راهنمایی امدادگر برای احیا بیمار ادامه می دهد و در این مرحله لازم است تا امدادگر با ریتم یاری دهنده دستگاه بر روی سینه بیمار 30 فشار وارد سازد.
مرحله دوازدهم: بعد از 30 فشار، 2 نفس دهان به دهان لازم است، این روند CPR را تا هنگامی که دستگاه پیامی برای اتمام احیا به ما بدهد، ادامه می دهیم.